سید محمد فقیهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در یزد شرایط با سایر نقاط متفاوت است زیرا در انتخاب افراد، خانواده و سابقه خانوادگی آنها بیش از اصولگرایی یا اصلاح طلبی برای مردم حائز اهمیت است.
وی افزود: در انتخابات این دوره مجلس از طیف اصولگرایان سید محمود وزیری نوه مرحوم وزیری معروف و از طیف اصلاح طلبان محمدمهدی فقیه نوه شیخ غلامرضا فقیه هر کدام دارای موقعیت خاص اجتماعی و مذهبی در میان مردم هستند و این امر سبب تشتت آرا می شود.
فقیهی عنوان کرد: به همین دلیل نمی توان در مورد توفیق اصلاح طلبان و اصولگرایان در یزد پیش بینی قطعی کرد.
وی تصریح کرد: با این وجود و با حضور این دو نفر در مرکز استان، به نظر می رسد صالح جوکار به عنوان گزینه اصولگرایان یزد شانس خوبی داشته باشد.
فقیهی همچنین یادآور شد: لیست جبهه متحد اصولگرایان یزد فردا اعلام می شود.
وی ادامه داد: اسامی کاندیداهای اصولگرایان در برخی شهرستان ها نظیر میبد و یزد اعلام و قطعی شده اما در مهریز و اردکان برای رسیدن به اجماع کامل زمان دیگری برای آنها لحاظ شده است.
فقیهی افزود: در میبد و تفت حجت الاسلام سیدجلال یحیی زاده در لیست اصولگرایان قطعی شده، در یزد سردار صالح جوکار قطعی است اما هنوز اعلام رسمی صورت نگرفته است.


نظر شما